ZF 24

Sport.ro, lider de audienta in iunie-iulie pe segmentul canalelor de sport

30.07.2009, 16:38 23

Sport.ro a fost lider de audienta in prime time si pe durata intregii zile in perioada iunie-iulie pe segmentul canalelor de sport din Romania, potrivit datelor furnizate de GFK Romania. Astfel, in perioada iunie-iulie, Sport.ro a fost lider in prime-time, inregistrand o medie de 0,9 puncte de rating si 2,9% cota de piata, pe publicul masculin din mediul urban, adica de peste doua ori mai multi telespectatori decat au fost la GspTV care a (0,4 puncte de rating si 1,4% cota de piata).

In aceeasi perioada, Sport.ro a fost lider pe piata canalelor de sport si pe durata intregii zile, inregistrand o audienta medie de 0,5 puncte de rating si 3,1% cota de piata pe publicul masculin din mediul urban. Urmatoarele clasate au fost Eurosport (0,2 puncte de rating si 1,4% cota de piata) si GspTV (0,2 puncte de rating si 1,3% cota de piata).

In iunie-iulie, Sport.ro a difuzat Campionatul European U21, super amicalele lui Chelsea in America, ale CFR-ului in Austria sau prezentarile lui Kaka, Benzema, Ronaldo la Real Madrid si Ibrahimovic la Barcelona.

Pe 8 august, de la ora 15, Sport.ro va difuza finala Italiei, Inter– Lazio, si tot in luna august sunt programate amicalele Real cu DC United, Borussia Dortmund, fosta castigatoare de Liga si cu AC Milan, in trofeul Santiago Bernabeu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO