ZF 24

Tăriceanu: Dragă Viorica, ţi-am oferit repetat sprijinul pentru a merge în Parlament. L-ai refuzat

Tăriceanu: Dragă Viorica, ţi-am oferit repetat...

Autor: Departamentul Politic

28.08.2019, 22:05 743

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu i-a transmis premierului Viorica Dăncilă un mesaj, în care i s-a adresat cu „dragă Viorica”, precizând că i-a oferit în trecut sprijinul pentru face un Guvern mai bun, prin votul în Parlament, însă a refuzat.

„Dragă Viorica, ţi-am oferit repetat sprijinul meu pentru a merge în Parlament ca să facem un Guvern mai bun. L-ai refuzat. Vei veni acum în Parlament trimisă de domnul Iohannis. Fără mine...”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, miercuri, pe Facebook.

Reacţia liderului ALDE vine după ce premierului Viorica Dăncilă a declarat că preşeidintele Klaus Iohannis are un comportament la fel de imatur şi egoist precum Călin Popescu Tăriceanu, unul blocând numirea miniştrilor, iar celălalt abandonând guvernarea.

„Domnul Iohannis a înlocuit funcţia de mediator cu partidele politice cu cea de sabotaj. Preşedintele nu a înţeles câtă nevoie România are nevoie de stabailitate. E un comportament la fel de imatur şi egoist ca cel al lui Tăriceanu. Unul abandonează guvernarea, altul blochează numirea miniştrilor”, a afirmat şeful Executivului, într-o declaraţie de presă susţinută miercuri la Palatul Victoria.

Premierul l-a făcut laş pe Călin Popescu Tăriceanu pentru faptul că ALDE a decis ieşirea de la guvernare.

Viorica Dăncilă a mai anunţat că va merge în Parlament şi va încerca să obţină susţinerea necesară pentru a duce mandatul Guvernului până la capăt.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO