ZF 24

Tariceanu propune ridicarea imunitatii presedintelui Romaniei

02.02.2010, 13:26 29

Liderul deputatilor PNL, Calin Popescu Tariceanu, a propus,marti, in plen, referindu-se la reformarea statului, ridicareaimunitatii sefului statului si a introducerii avizuluiParlamentului pentru numirile facute de presedintele tarii, conformMediafax.

"Ati spus ca va ganditi la modernizarea clasei politice, stau sima intreb daca in acceptiunea dumneavoastra reforma clasei politiceinseamna trecerea si racolarea parlamentarilor de la alte partidede catre PDL si crearea partidului prezidential, cred ca acestaeste modelul pe care il vedem pana acum si din partea PNL aveti un«Nu» categoric acestui model de reforma a clasei politice", asustinut Tariceanu.

Fostul premier le-a propus parlamentarilor, dar sireprezentantilor puterii, sa se gandeasca serios la "necesitatearidicarii imunitatii presedintelui Romaniei".

"Nu in ultimul rand ar trebui sa ne gandim la necesitatearidicarii imunitatii prezidentiale, care face un caz singular inrandul institutiilor publice din Romania", a subliniat Tariceanu.Mai multe despre declaratiile facute de Calin PopescuTariceanu in sedinta de marti a Parlamentului cititipe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO