ZF 24

Tarom: Aeronava de pe cursa Bucuresti-Barcelona va intra in procedura de control amanuntit

12.03.2010, 16:07 19

Cursa Tarom RO421, Bucuresti - Barcelona, s-a intors in deplinasiguranta pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti laaproximativ o ora de la decolare din cauza semnalizarii uneiprobleme tehnice minore, in cabina de pilotaj.

"Din cauza semnalizarii unei defectiuni tehnice minore, pentru aasigura deplina siguranta a pasagerilor, comandantul aeronavei adecis preventiv intoarcerea pe Aeroportul International HenriCoanda Bucuresti, conform procedurilor standard de siguranta zbor",afirma reprezentantii Tarom.

Aeronava B737-800 New Generation, an de productie 2008, va intraintr-o procedura de control amanuntit inainte de a fi reprogramatala zbor.
Toti cei 96 pasageri au fost debarcati in aeroport, unde li seasigura asistenta, in conformitate cu regulamentul EC261/2004 si-aucontinuat calatoria cu o alta aeronava, cu ora estimata de decolare12:30 local, in functie de confirmarea aprobarilor de survol peruta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO