ZF Transilvania

CJ Cluj modernizează peste 10 km de drumuri comunale cu 21,6 mil. lei

CJ Cluj modernizează peste 10 km de drumuri comunale cu...

Autor: Laurentiu Cotu

28.06.2023, 17:30 87

Consiliului Judeţean Cluj a emis autorizaţia de construire în vederea modernizării a peste 10 km de drumuri de interes local din localităţile Măguri şi Muntele Rece, comuna Măguri-Răcătău, o investiţie de 21,6 mil. lei (4,4 mil. euro) susţinută prin intermediul programelor naţionale destinate dezvoltării comunităţilor rurale. 

’’În prezent, toate cele cinci tronsoane de drumuri locale se prezintă într-o stare avansată de degradare, ce pune în pericol siguranţa pietonilor şi a celorlalţi participanţi la trafic. În plus, lipsa şanţurilor şi a podeţelor determină o scurgere deficitară a apelor din precipitaţii, acestea realizându-se direct pe partea carosabilă. În acest context, pentru viabilizarea drumurilor aflate într-o stare necorespunzătoare, primăria comunei Măguri-Răcătău a iniţiat un proiect de investiţii ce prevede modernizarea acestora, în profunzime’’, se arată într-un comunicat de presă transmis de Consiliul Judeţean Cluj.

    

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO