Auto

Accidentul în care a fost implicată Monica Macovei: motociclistul este în stare stabilă

Accidentul în care a fost implicată Monica Macovei:...

Autor: Petru Mazilu

09.10.2022, 14:09 63

Potrivit SAJ Constanţa, motociclistul avea mai multe fracturi şi a fost operat. El este stabil, conştient şi rămâne internat la Secţia Terapie Intensivă, precizează specialiştii.

Sâmbătă, fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei a fost implicată într-un accident rutier în urma căruia un motociclist a fost rănit şi a ajuns la spital. Accidentul a avut loc în apropiere de Mangalia, iar Monica Macovei a povestit pe Facebook modul în care s-a produs coliziunea.

„Am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de şoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea şi nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin în aripa stângă a maşinii, moment în care airbags s-au declanşat, cauciucul din stânga faţă s-a spart. Nu am pierdut controlul maşinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga faţă, maşina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetaţie. Sper ca motociclistul să îşi revină, de câteva ore încerc să obţin informaţii despre starea lui”, a scris Monica Macovei pe reţeaua de socializare, la puţin timp după accident.

Monica Macovei nu a fost rănită în timpul accidentului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO