Auto

O companie de transport pornită în 2011 ia o flotă de 124 de camioane Mercedes

Cristian-Gheorghe Dolofan

Cristian-Gheorghe Dolofan

Autor: Bogdan Alecu

18.12.2015, 00:07 4976

Compania de transport Dolo Trans Olimpic din Piteşti, controlată de Cristian-Gheorghe Do­lofan, a sem­nat un acord cu Mer­cedes-Benz România pen­tru livrarea a 124 de camioane, cea mai nume­roasă flotă achi­ziţionată în acest an pe piaţa locală de trans­port.

Primele 79 de uni­tăţi au fost deja livrate în 2015, iar anul viitor vor fi pre­luate alte 45 de uni­tăţi, va­loa­rea cumulată a ce­lor do­uă flote fiind de apro­xi­mativ 10 milioane de euro, potrivit esti­mărilor ZF.

Cristian-Gheorghe Dolofan este nepotul omului de afaceri Gheorghe Do­lofan, care deţine importatorul măr­cilor Peugeot şi Citroën, com­pa­nia Trust Motors, dar şi cel mai mare dealer Peugeot de pe piaţa locală, Eurial Invest.

Dolo Trans Olimpic are sediul în Piteşti, în curtea dea­lerului Eurial Invest. Dolo Trans Olim­pic, care a în­re­gistrat în pri­ma jumătate a anului afa­ceri de 21 mil. lei, în­cheie anul 2015 cu o flotă de 146 de ca­mioa­ne, un nivel cu care com­pania intră în pri­ma ligă a com­pa­niilor de transport.

Firma a fost înfiinţată în 2011.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO