Bănci și Asigurări

Banca de Investiţii şi Dezvoltare vrea să se digitalizeze şi anunţă demararea unei licitaţii pentru achiziţa de software pentru aplicaţii bancare şi operaţionale

Banca de Investiţii şi Dezvoltare vrea să se...

Autor: Mircea Nica

03.05.2024, 00:04 127

Banca de Investiţii şi Dezvoltare a început să caute parteneri pentru a se putea digitaliza prin achiziţa de software pentru aplicaţii bancare şi operaţionale, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul băncii. 

„Obiectivul acestui proiect este de a achiziţiona o parte din soluţiile şi aplicaţiile bancare care vor permite băncii să-şi atingă obiectivele critice de afaceri, să devină operaţională până la sfârşitul anului 2024“, conform invitaţiei de participare a băncii. 

Astfel, cele trei loturi au în vedere sistemul central al băncii (core banking), care asigură suport pentru toate procesele şi activităţile bancare de bază, adaptate pentru a acomoda instrumentele financiare şi produsele, serviciile, activităţile necesare băncii, interfaţa de plăţi, integrarea API, planificarea resurselor şi prevenirea şi combaterea spălării banilor. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO