Bănci și Asigurări

BCR: Platesti cu cardul, primesti si bonus

06.10.2004, 00:00 21



Banca Comerciala Romana (BCR) acorda, de la inceputul acestei luni, un bonus de 3% utilizatorilor de carduri de debit in lei, persoane fizice, la platile efectuate la cumpararea de bunuri si servicii de la comerciantii din reteaua institutiei.



Oferta este valabila pentru detinaorii de carduri BCR Maestro, BCR Visa Clasic si BCR Visa Electron, care efectueza plati cu o valoare cumulata lunar mai mare de 600.000 de lei. Aceasta facilitate va fi acordata pana la 20 noiembrie.



Banca va credita conturile utilizatorilor cu contravaloare bonusului, in prima decada a lunii urmatoare celei in care s-au efectuat platile. Clientii BCR beneficiaza si de posibilitatea platii facturilor de la ATM, reincarcarea cartelelor Connex, precum si de Mobile Banking.



Pana la sfarsitul anului banca mai desfasoara o campanie, prin care acorda un bonus de 5% utilizatorilor de carduri de credit in lei Eurocard MasterCard, persoane fizice, pentru platile efectuate cu cardul la cumpararea de bunuri si servicii de la comerciantii cu care aceasta colaboreaza. SI in acest caz bonusul se acorda in luna urmatoare, dar pentru cumparaturi mai mari de 800.000 de lei lunar.



In campania organizata de BCr vor participa peste 30 de comercianti. Banca are, in prezent, un numar de circa 800 de ATM functionale si 3.700 de POS instalate exclusiv la comercianti. Banca nu percepe comision pentru efectuarea de plati prin intermediul cardului.
liviu.chiru@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO