Bănci și Asigurări

După un indian şi un austriac, conducerea celui mai mare asigurător de pe piaţa locală trece din nou la un român

Virgil Şoncutean

Virgil Şoncutean

Autor: Anelis Baciu

27.04.2016, 00:06 776
Nemţii de la Allianz l-au numit pe românul Virgil Şoncutean pe poziţia de director general al subsidiarei locale a Allianz-Ţiriac, el urmând să îl înlo­cu­ias­că din luna septembrie pe austriacul Remi Vrignaud, potrivit unui anunţ al asigurătorului.
 
Prin numirea lui Şoncutean, care în prezent este director general adjunct şi direc­tor executiv de vânzări şi distri­bu­ţie, asigurătorul german predă din nou conducerea subsdiarei locale unui ma­na­ger român. Preluarea şefiei Allianz-Ţiriac de către Şoncutean este însă con­di­ţionată de primirea avizului Au­to­ri­tă­ţii de Supraveghere Financiară (ASF).
 
Virgil Şoncutean, 40 de ani, este un profesionist şcolit în cadrul Allianz, el având o experienţă de peste 15 ani în cadrul grupului german, atât în România, cât şi la sediul central al Allianz la Munchen, unde a urmat un program de training pe vânzări şi unde a ocupat poziţia de director de vânzări şi distribuţie.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO