Bănci și Asigurări

Euroins s-a mutat în J8 Office Park. Noul spaţiu închiriat are 2.398 mp, iar cei 300 de angajaţi ai asigurătorului deja lucrează în noul birou. La vechiul birou situat în zona Pipera, compania îşi va păstra centrul de daune şi servicii pentru clienţi

Euroins s-a mutat în J8 Office Park. Noul spaţiu...

Autor: Mircea Nica

03.02.2022, 00:05 275

Euroins şi-a mutat sediul central într-un nou spaţiu de 2.398 mp în­chi­riat în J8 Office Park din Bucureşti, iar cei 300 de angajaţi ai companiei au început deja să lucreze în noul bi­rou, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii companiei.

Noul birou al Euroins va funcţio­na ca sediu operaţional, în timp ce la ve­chiul birou situat în zona Pipera, com­pania îşi va păstra centrul de da­u­ne şi servicii pentru clienţi. Demer­su­rile pentru schimbarea sediului so­cial au început la finalul anului trecut, iar modificarea a fost procesată şi în­re­gistrată de Registrul Comerţului.

„Noul nostru sediu central din Bucureşti reprezintă încă o etapă finalizată cu succes în planul de trans­for­mare al Euroins, un proces care a început în 2021. Am parcurs un drum lung în doar un an. Noua noastră cult­ură organizaţională şi setul de valori al companiei sunt din ce în ce mai recunoscute şi în modul nostru de lucru. În ultimul an ne-am mărit sub­stanţial echipa, iar această creşte­re va continua cu noi produse de asi­gu­rare, cu atenţia sporită pe care o ofe­rim pe partea de servicii pentru cli­enţi. În plus, continuăm să ne dez­vol­tăm infrastructura online, iar aceste investiţii în tehnologie au fost mai uşor de implementat într-o casă nouă“, a declarat Tanja Blatnik, CEO al Euroins România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO