Bănci și Asigurări

Primele brute subscrise de Generali România, majorare de 5%

Primele brute subscrise de Generali România, majorare de 5%

Autor: Indira Crasnea

21.03.2016, 12:24 201

Asigurările generale, care reprezintă 85% din businesul total al companiei, au înregistrat o creştere de 7,7% faţă de anul anterior, atingând un volum de afaceri de 414 milioane lei.

Business-ul de asigurări generale corporate a fost în uşoară scădere faţă de volumul de busines raportat în anul anterior, în timp ce asigurările auto Casco au crescut în portofoliul companiei cu 8,8% faţă de anul precedent, atingând 183 de milioane de lei.

În 2016, Generali îşi păstrează ambiţia de a creşte pe segmentul non-auto, fără a neglija însă segmentul auto care domină piaţa locală

"Vrem să fim prezenţi cu soluţiile noastre de asigurare acolo unde sunt clienţii noştri şi, de aceea, vom investi mai mult în zona de digitalizare. Vrem să venim cu soluţii simple, isteţe şi cu extra-beneficii pentru clienţi. Ne vom concentra pe retenţia acestora şi vom face eforturi să îi fidelizăm prin acţiuni, servicii şi oferte în raport cu valoarea fiecărui client pe care il avem în portofoliu", a spus Adrian Marin, Adrian Marin, CEO-ul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO