Bănci și Asigurări

Ubertalli, nr. 2 în UniCredit Ţiriac Bank, a fost autorizat de BNR

Ubertalli, nr. 2 în UniCredit Ţiriac Bank, a fost...

Autor: Razvan Voican

22.04.2013, 00:05 1685

Niccolo Ubertalli, fost şef de cabinet pe vremea carismaticului CEO al grupului UniCredit Alessandro Profumo, a fost autorizat de Banca Naţională pe postul de prim-vicepreşedinte executiv şi membru al directoratului UniCredit Ţiriac Bank, a cincea bancă după active la sfârşitul lui 2012.

Poziţia de prim-vicepreşedinte a fost creată anul trecut pentru coordonarea afacerilor pe retail, consumer financing şi leasing în contextul unui plan de consolidare în bancă a ultimelor două segmente. Tot de anul trecut Răsvan Radu, CEO al băncii, a fost numit şi country chairman, devenind responsabil de întreg businessul italienilor de la UniCredit pe piaţa locală.

Ubertalli a fost trimis în România după o perioadă în care condusese activităţile internaţionale de consumer finance ale UniCredit Group. El lucrează pentru grupul italian de peste 10 ani. De când a venit la Bucureşti s-a implicat deja în luarea unor măsuri de creştere a eficienţei băncii, în timp ce CEO-ul se concentrează pe proiecte de restructurare a unor credite.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO