Bănci și Asigurări

ZF 25 de ANI. Omer Tetik, CEO Banca Transilvania: Veţi vedea de anul viitor primul produs Salt Bank, prima aplicaţie

ZF 25 de ANI. Omer Tetik, CEO Banca Transilvania: Veţi...

Autor: Răzvan Botea

17.11.2023, 12:54 11014

Omer Tetik, CEO-ul Băncii Transilvania, a fost prezent la conferinţa de aniversare a 25b de ani de la lansarea Ziarului Financiar, în sediul Băncii Naţionale a României. Ce a spus Omer Tetik la conferinţa de aniversare ZF:

Nu vrem să ne lăudăm cu capitalizarea la bursă. Vrem să ne lăudăm că am făcut 8 milioane de tranzacţii de Black Friday, de exemplu. Este un lucru bun şi pentru cei 7 milioane de români la fondul de pensii care sunt acţionari la Banca Transilvania. Suntem într-un business cu banii altora şi încercăm să avem grijă de banii tuturor. Este o responsabilitate mare.

Este vorba de un proiect ambiţios. Salt. Nu este vorba despre sare, ci despre o săritură. Încercăm să facem un pas înainte să urcăm cu această bancă ambiţioasă, neo-bank, şi să aducem valoare prin Salt Bank. Salt Bank este un competitor la BT. Nu vreau să subestimez competiţia, dar a fost nevoie să ne construim noi un competitor.

Veţi vedea de anul viitor primul produs, prima aplicaţie, şi vom convinge românii că o bancă digitală românească poate fi o bancă de succes.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO