Business Construct

Antreprenori locali. Frasinul, un constructor din Bistriţa, şi-a majorat afacerile cu 10% în 2019 şi s-a apropiat de 120 milioane lei

Antreprenori locali. Frasinul, un constructor din...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

30.01.2020, 09:15 470

Frasinul, o companie de con­struc­ţii din Bistriţa-Năsăud, deţinută de Traian Larionesi, şi-a majorat afacerile cu 10% în 2019. La un business de 106 mil. lei în 2018, rezultă că anul trecut businessul a ajuns la circa 120 mil. lei.

„Anul 2019, pen­tru companie, a fost unul cu multe rea­lizări, finalizări de lu­crări foarte impor­tante, cu rezultate financiare foarte bune. Evoluţia pieţei în care activăm, după contractele semnate la începutul anului, este bună, dar totul depinde de gu­vernare“, spune Sorin Dorel Cardan, director general adjunct la Frasinul.

Pe site-ul Frasinul, se precizează că firma, fondată în 2007, a realizat lu­crări de construcţie de poduri, cen­turi oco­litoare, reţele de apă-canal, ma­joritatea în judeţele Bistriţa-Năsăud şi Satu Mare.

După cifra de afaceri din 2018, Frasinul era a doua cea mai mare companie din construcţii din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO