Business Construct

Constructorul Building Astrom merge după contracte în Libia, Kurdistan şi Kuweit. „Unde există petrol, există bani“

Constructorul Building Astrom merge după contracte în...

Autor: Andreea Neferu

11.09.2013, 00:08 363
Constructorul argeşean Buil­ding Astrom, deţinut de antre­prenorii Marian Drăgoi şi Alexandru Radu, esti­mea­ză că va înregistra în 2013 o cifră de afaceri similară celei de anul trecut, care s-a ridicat la 66,8 mil. lei (15 mi­l. euro).
 
„În ceea ce priveşte cifra de afaceri, sperăm să ne apropiem de cea de anul trecut, însă nu cred că o vom depăşi. 2010 a fost cel mai prost an din criză, după care piaţa a început uşor-uşor să urce, iar în 2013 stagnează. Construcţiile sunt ca o loterie, într-o lună poţi încheia cinci contracte sau într-un an poţi să nu închei niciunul“, a spus Marian Drăgoi, unul dintre acţionarii Buil­ding Astrom, companie care a fost implicată în construcţia fabricii de adezivi de la Roz­nov a nemţilor de la Henkel.
 
Construcţiile industriale nu mai au forţa de anul trecut
 
Printre proiectele pentru care Building Astrom a lucrat anul trecut se numără şi o serie de ferme ale unei companii daneze, iar în prezent compania construieşte pe plan local două galerii comerciale. Drăgoi nu a dorit să precizeze care sunt galeriile comer­cia­le la care lucrează Building Astrom în pre­zent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO