Business Construct

Firma de avocatură Wolf Theiss a asistat compania imobiliară AFI Europe în obţinerea unei facilităţi de credit de 450 milioane de euro pentru refinanţarea celor trei centre comerciale din România

Firma de avocatură Wolf Theiss a asistat compania...

Autor: Roxana Rosu

21.12.2022, 11:06 172

Firma de avocatură Wolf Theiss a asistat compania imobiliară AFI Europe în legătură cu obţinerea unei facilităţi de credit de 450 milioane de euro în scopul refinanţării celor trei centre comerciale din România – AFI Cotroceni din Bucureşti, AFI Ploieşti şi AFI Braşov.

Echipa de Banking & Finance din cadrul biroului Wolf Theiss din Bucureşti, condusă de Partener Claudia Chiper, a oferit asistenţă juridică companiilor din grupul AFI Europe pe tot parcursul procesului de negociere şi semnare a contractului de credit sindicalizat şi a celorlalte documente de finanţare.

Alături de Claudia Chiper, Iuliana Stoicescu, Avocat Asociat Senior şi Cătălin Sabău, Avocat Asociat au fost implicaţi în toate aspectele tranzacţiei de finanţare.

"Suntem onoraţi că am avut ocazia să sprijinim AFI în accesarea celei mai mari facilităţi de credit imobiliar acordate vreodată în România. În 2022, echipa noastră de Banking & Finance de la Wolf Theiss a avut plăcerea de a oferi consultanţă în cele mai mari tranzacţii imobiliare de pe piaţa românească. De asemenea, echipa noastră a fost implicată în tipuri variate de tranzacţii de finanţare cu grad ridicat de complexitate,  ca rezultat al muncii asidue şi dedicării echipei", a declarat Claudia Chiper, Partener şi Coordonator al practicii de Drept Financiar şi Bancar în cadrul biroului Wolf Theiss din Bucureşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO