Business Construct

Importatorul de mobilier pentru birouri COS: Companiile simt o presiune la grija pentru angajaţi. Salariile mari nu mai sunt de ajuns, trebuie create condiţii bune de muncă

Christophe Weller, managing partner şi acţionar al Corporate Office Solutions (COS): Cresc oraşe precum Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi, care au devenit foarte importante în cifra noastră de afaceri. Târgu-Mureş, Galaţi, Sibiu şi Braşov vin din urmă.

Christophe Weller, managing partner şi acţionar al Corporate Office Solutions (COS): Cresc oraşe precum Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi, care au devenit foarte importante în cifra noastră de afaceri. Târgu-Mureş, Galaţi, Sibiu şi Braşov vin din urmă.

Autor: Mădălina Panaete

25.01.2017, 00:08 562

În sectoare ca IT sau call-centere, unde se găseşte greu forţă de muncă, este obligatoriu ca angajatorii să creeze condiţii bune de muncă, nu doar să le ofere angajaţilor salarii mari.

Christophe Weller, managing partner al importatorului de mobilier de birouri COS, spune că angajatorii nu mai caută un birou sau un scaun bun, ci soluţii cu care să creeze un mediu de lucru plăcut pentru angajaţi astfel încât să-i atragă şi să-i reţină în companie.

„Acum nu mai ţine de mobilă pentru a crea un mediu de lucru bun, ci de culorile folosite, de cum se compartimentează birourile etc. Chiar dacă lucrează în birouri de tip «open space», angajaţii trebuie să aibă posibilitatea de a organiza întâlniri în privat. De asemenea, am amenajat încăperi de tipul «quiet room», o cameră mică, de 3-4 mp, pentru angajaţii care au nevoie de un spaţiu pentru a se concentra jumătate de zi sau o zi. În plus, am construit multe camere pentru masaj şi camere de joacă“, a declarat managerul, care conduce cel mai mare furnizor de mobilier şi soluţii pentru birouri.

Corporate Office Solutions (COS) a avut anul trecut afaceri de peste 31 milioane de euro, dublu faţă de anul precedent. Printre furnizorii externi ai COS se numără Steelcase, Narbutas, Mikomax sau Metalmobil, în timp ce pentru mobilier custom made compania lucrează cu jucători locali precum Invento Art Design, Morem Grup sau Aramis Feeling. COS oferă consultanţă şi design de spaţii de lucru, mobilier pentru birouri, mochete, dar şi lucrări electice şi mecanice. Printre clienţii COS de anul trecut se numără Amazon la Iaşi, HP în Cluj, dar şi Genpact în Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO