Business Hi-Tech

Allied Telesyn: Vrem o cifra de afaceri de 4,6 mil. dolari

16.05.2006, 00:00 17

Allied Telesyn, companie japoneza producatoare de echipamente de retelistica si telecomunicatii, a obtinut pe plan local venituri de patru milioane de dolari (3,1 mil. euro) in 2005 si estimeaza pentru acest an o majorare cu 15% a cifrei de afaceri.

"Corega, compania sora a Allied Telesyn si care se adreseaza utilizatorilor casnici si companiilor mici, a avut anul trecut in Romania venituri de 750.000 de dolari", a spus Dragos Marinescu, directorul general al filialei locale a companiei. Corega va avea o crestere a afacerilor de 30-35% in 2006, a estimat Marinescu.

Piata locala de echipamente pentru retele de calculatoare este de pana la 100 de milioane de euro, conform lui Marinescu. "Nu pot sa fac o estimare exacta din cauza faptului ca nu exista niste studii realizate de companiile de cercetare a pietei pe acest segment de piata", a declarat el.

Allied Telesyn este prezenta in Romania de trei ani prin reprezentanta proprie. Compania activeaza pe piata locala din 1994 prin intermediul partenerilor: Genesys, MB Distribution si Tornado Systems. Dragos Marinescu, noul director al companiei, a activat in cadrul firmelor Datek Telecom, Romus Industries si Genesys si l-a inlocuit in functie pe Dorin Ostaficiuc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO