Business Hi-Tech

Dell: Mizăm pe sectorul IMM pentru a creşte

Dell: Mizăm pe sectorul IMM pentru a creşte

Autor: Ioana Nita

18.05.2015, 00:08 292

Compania americană Dell, cunoscută în principal ca producător de PC-uri, vrea să câştige teren pe piaţa locală prin întreg portofoliul de soluţii IT pe care le pune la dispoziţie pentru firmele de talie mică şi medie, dar şi pentru marile corporaţii, România fiind în top cinci ţări ca importanţă pentru gigantul IT. 

„În România, spre deosebire de alte ţări din regiune, sectorul public încă reprezintă foarte mult din piaţa de IT şi la fel şi multinaţionalele prezente pe plan local. Însă, sectorul companiilor mici şi mijlocii a început de asemenea să crească, iar noi aici vedem cel mai mare potenţial de dezvoltare pentru noi pe plan local“, a declarat pentru ZF Anja Monrad, şefa operaţiunilor Dell în Europa Centrală şi de Est.

În Polonia şi Israel, cele mai mari pieţe din regiune pentru Dell, IMM-urile şi companiile mari locale au o contribuţie mai mare la mediul de business din economiile respective decât multinaţionalele. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO