Business Hi-Tech

EvoMag deschide primele puncte fizice de livrare. „Ne dorim crearea unei reţele de puncte de livrare care să acopere întreaga ţară”

EvoMag deschide primele puncte fizice de livrare. „Ne...

Autor: Ştefan Stan

16.02.2017, 12:32 213

Retailerul online EvoMAG inaugurează primele puncte de livrare, ca parte a strategiei de extindere la nivel naţional. Mişcarea va ajuta în principal clienţii care au nevoie de un porgram flexibil pentru ridicarea coletelor, potrivit unui anunţ al companiei.

Serviciul este dezvoltat în parteneriat cu compania Coleto şi vizează iniţial şase puncte de livrare, dintre care patru în Bucureşti (Şoseaua Pipera, Bulevardul Timişoara, Tineretului şi Ghencea), unul în Giurgiu şi unul în Craiova.

 „Ne dorim crearea unei reţele de puncte de livrare care să acopere întreaga ţară, astfel că, în următoarele luni, vom creşte numărul punctelor de livrare, atât prin dezvoltarea parteneriatului cu Coleto, cât şi prin partenerierea cu alte companii. În paralel, purtăm discuţii şi cu o firmă de curierat, planul nostru fiind să încheiem anul 2017 cu peste 50 de puncte de livrare, extinse la nivel naţional”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Clienţii îşi vor putea ridica coletele din punctele de livrare de luni până vineri, între orele 09:00 – 18:00 şi sâmbăta, între orele 09:00 – 13:00. Termenul de ridicare a unui colet este de şapte zile, timp în care fiecare client va fi informat zilnic, prin SMS şi mail în privinţa pachetului. După cele 7 zile în care coletul nu a fost ridicat din punctul de livrare Coleto solicitat, acesta se va întoarce la sediul central evoMAG.ro. Electrocasnicele mari (frigidere, maşini de spălat, cuptoare încorporabile etc.) nu pot fi ridicate din punctele de livrare Coleto. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO