Business Hi-Tech

Senior Software a implementat o soluţie de gestiune pentru GiftSolution

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Autor: Ioana Nita

18.11.2015, 00:00 178

Dezvoltatorul local de soluţii software de business Senior Software a implementat soluţia proprie de gestiune a activităţii firmei – SeniorERP (Enterprise Resource Planning) – şi cea de business intelligence – SeniorVisualBI –,  pentru GiftSolution, companie specializată în realizarea şi vânzarea de cadouri corporate online.

GiftSolution a fost lansată în urmă şapte ani, anul trecut compania ajungând la afaceri de 1,43 mil. euro, conform datelor de la Ministerul de Finanţe, iar în prezent la circa 3 mil. de euro, potrvit reprezentanţilor firmei.

„Ca orice companie de import şi distribuţie, nu puteam să ne gândim serios la o creştere a activităţii fără să luăm în calcul implementarea unui sistem ERP integrat. Criteriile avute în vedere în momentul alegerii soluţiei au fost capacitatea furnizorului de a dezvolta anumite funcţionalităţi adaptate nevoilor noastre, preţul şi nu în ultimul rând implicarea echipei de implementare în acest proces“, a declarat Anca Floare, directorul financiar-contabil al GiftSolution.

Valoarea proiectului nu a fost făcută public. Implementarea soluţiilor Senior Software a dus la creşterea productivităţii angajaţilor, creşterea eficienţiei pe lanţul logistic şi eficientizarea activităţii de producţie. Senior Software a înregistrat anul trecut afaceri de 16 mil. lei şi un profit de aproape 7 mil. lei, conform datelor de la Ministerul de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO