Business Internaţional

Cinci insule pe care le poţi închiria cu mai puţin de 500 de dolari pe noapte

Cinci insule pe care le poţi închiria cu mai puţin de...

Autor: Cătălina Butan

01.09.2013, 12:32 359

Fiecare persoană visează în secret la o insulă a sa însă preţurile de închiriere ale unor insule care ajung la zeci de mii de dolari pentru o singură noapte spulberă într-o clipă orice astfel de vis. 

Business Insider a găsit însă cinci insule, despre care se poate spune că sunt ieftine, însă cu siguranţă sunt mult mai accesibile: pentru mai puţin de 500 de dolari poţi avea o zi propria ta insulă.

 

French Louie Caye, Belize

 

French Louie Caye este o mică insulă din Belize, ţară situată pe coasta de est a Americii Centrale. Cu o suprafaţă de 8.093 de metri pătraţi, insula poate fi închiriată patru zile, respectiv trei nopţi cu 1.300 de dolari, preţ pentru două persoane. Tariful include cazarea într-un cort şi mese la alegere, mâncarea fiind adusă dintr-un sat apropiat, Placencia Village. Turiştii au la dispoziţie pe insulă caiace şi echipamente de scufundări.

 

Eagle Lodge, Georgia

 

Eagle Lodge este o insulă din Georgia, care poate fi închirată începând de la 475 de dolari pe noapte în timpul săptămânii, preţ care include şi cazarea într-o căsuţă pentru 12 persoane.

Turiştii pot beneficia de reduceri pentru lună de miere, aniversări sau pentru pachete pentru grupuri mai mari de persoane. Preţurile sunt mai mari în zilele de weekend. Turiştii trebuie să-şi aducă pe insulă mâncare şi băutură doarece preţul nu include astfel de servicii.

 

Michagamme River, Michigan

 

Dacă iubiţi pescuitul şi admiratul păsărilor, insula Michigamme din statul american Michigan este alegerea ideală pentru o vacanţă.

Insula poate fi închiriată o săptămână, preţul variind între 650 şi 995 de dolari. Turiştii vor fi cazaţi într-o căsută care deşi este construită în 1800 are toate utilităţile: apă, electricitate şi telefonie mobilă. În preţ este inclusă şi o barcă cu motor  pentru două persoane, disponibilă în orice moment pe perioadă sejurului.

 

Nanuku Levu Island, Fiji

 

Ţârmurile şi recifurile de pe insula Nanuka din arhipeleagul Fiji sunt casa unor specii rare de broaşte ţestoase şi peşti. Cu 500 de dolari pe noapte poti închiria una dintre cele două locuinţe de pe insula Nanuku.

 

Little Deadman’s Cay, Bahamas

 

Little Deadman’s Cay este o insulă cu o suprafaţă de 3,84 hectari din arhipeleagul Bahamas. Insula poate fi inchiriată pentru 1.975 de dolari pe săptămână, preţ care include cazarea într-o căsuţă cu trei dormitoare, pentru şase adulţi şi doi copii.  

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO