Business Internaţional

Elena Băsescu îşi poate face operaţii estetice pe banii Parlamentului European

Elena Băsescu îşi poate face operaţii estetice pe banii Parlamentului European

Autor: Adrian Voicu

06.03.2011, 15:14 158

Europarlamentarii şi famiile acestora pot pune costurilechirurgiei estetice pe nota de plată a Parlamentului European, înurma unor schimbări legate de cheltuielile medicale aleparlamentarilor de la Bruxelles, informează Daily Mail.

Conform publicaţiei, noile reglementări arată că bugetul de 3,4milioane de euro poate fi cheltuit pentru mai multe tratamentemedicale între care sunt menţionate operaţiile de reducere asânilor, eliminarea părului facial şi masaje.

Tratamentele permise de Parlamentul European, conform GhiduluiPractic al Rambursării Cheltuielilor Medicale, vor fi acoperite înproporţie de 36% din bani europeni. De asemenea, plătitorii de taxedin Uniunea Europeană vor acoperi două treimi din costurile tuturortratamentelor medicale ale parlamentarilor europeni şi în multecazuri chiar 100% din costuri.

Printre noile tratamente aprobate de Parlamentul European se mainumără si tratamentele împotriva îmbătrânirii şi un total de 21 dezile anual de spa.

Conform publicaţiei, membrii Parlamentului European nu trebuiesă contribuie cu nimic pentru plata acestor tratamente, spredeosebire de reprezentanţii Comisiei Europene.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO