Companii

Accent Travel & Events mizează pe încasări de 3 milioane de euro dintr-un site de rezervări online

Foto Shutterstock

Foto Shutterstock

Autor: Mirabela Tiron

09.02.2014, 20:29 176

Agenţia de turism Accent Travel & Events, cu afaceri de aproape 17 mil. euro în 2012, a investit jumătate de milion de euro într-o platformă de rezervări online, Traveo.ro, care are 14 furnizori, printre care sistemele Amadeus, Gulliver Travel Associates şi Expedia. Pe această platformă utilizatorii îşi pot rezerva bilete de avion, camere de hotel şi pot închiria maşini sau cumpăra vacanţe.

„Pentru a ne consolida poziţia pe piaţă şi pentru a răspunde unei dorinţe din ce în ce mai mari a clienţilor de pe zona de leisure de a-şi planifica singuri vacanţa (...) am decis să le punem la dispoziţie o platformă prin care îşi pot rezerva tot ce au nevoie atunci când călătoresc“, a spus Lucian Boronea, directorul general al agenţiei de turism.

El a mai adăugat că estimează că această platformă online va genera venituri de 3 milioane de euro. Site-ul va concura cu platformele Vola.ro, Paravion.ro şi altele.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.02.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO