Companii

Antreprenori locali. Roxana Maftei, Farmacia Tei: Am bugetat o creştere cu 20% la cifra de afaceri, doar pe Farmacia Tei vom depăşi un miliard de lei. Farmacia Tei a ajuns să lucreze cu peste 400 de furnizori

Roxana Maftei, proprietara Farmaciei Tei şi a Bebe Tei: Site-ul a crescut, a generat circa 23% din cifra de afaceri a Farmaciei Tei şi 18% din afacerile Bebe Tei. Am ajuns la peste 400 de furnizori la Farmacia Tei.

Roxana Maftei, proprietara Farmaciei Tei şi a Bebe Tei: Site-ul a crescut, a generat circa 23% din cifra de afaceri a Farmaciei Tei şi 18% din afacerile Bebe Tei. Am ajuns la peste 400 de furnizori la Farmacia Tei.

Autor: Mirabela Tiron

04.02.2022, 17:30 1264

♦ Vânzările online au generat 23% din afacerile Farmaciei Tei şi 18% pe Bebe Tei ♦ Lanţul intră în T2/2022 cu o farmacie şi un magazin Bebe Tei în parcul industrial Metav şi va deschide în Titan un Bebe Tei pe 2.000 de metri pătraţi într-un spaţiu cu Mega Image.

Lanţul de farmacii Tei, unul dintre cele mai dinamice businessuri de pe piaţa locală, controlat de antreprenoarea Roxana Maftei, a finalizat anul tre­cut cu afa­ceri de 872 de mi­lioane de lei, în creştere cu 16% faţă de anul ante­rior, potrivit oficialilor companiei.

„Pentru acest an am bugetat o creştere cu 20% la cifra de afaceri, doar pe Farmacia Tei vom depăşi un miliard de lei cifră de afaceri. A crescut numărul de clienţi anul trecut, dar bonul mediu s-a redus la 102 lei (de la 180 lei anterior - n. red.)“, a declarat pentru ZF Roxana Maftei, proprietara lan­ţului care a devenit un fenomen în Capitală.

Ea mai spune că vânzările pe suplimente alimentare au scăzut, în special pe vitami­nele C, D, quercitină, suplimente recoman­date pentru  pacienţii infectaţi cu COVID-19. Lanţul va continua extinderea şi în acest an, fiind programate noi deschideri în Capitală, dar şi în provincie. Şi afacerile Bebe Tei au crescut anul trecut cu 17,8%, până la 444 milioane de lei, potrivit oficialilor com­paniei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO