Companii

Canadianul care a preluat Aversa mai vrea să angajeze 80 de oameni

Canadianul care a preluat Aversa mai vrea să angajeze 80...

Autor: Adrian Cojocar

14.10.2013, 00:05 867
Blue Diamond Estate, firmă con­trolată de omul de afaceri canadian Michael Topolinski, care a preluat în urmă cu o lună activele falimentarei Aversa Bucureşti alături de aproxi­mativ 200 de foşti angajaţi ai societăţii, şi-a anunţat intenţia de a mai angaja 80 de oameni pentru a putea face faţă comenzilor.
 
Între timp, denumirea firmei Blue Diamond Estate a fost schimbată în Aversa Manufacturing pentru a co­respunde cu activitatea pe care aceasta o desfăşoară în prezent.
 
„Lucrurile au evoluat mai bine decât anticipam şi de aceea ne-am ho­tă­rât să mai angajăm 80 de oameni la Aversa faţă de cei 204 salariaţi pe care-i avem în prezent pentru a putea onora comenzile primite. Comenzile de la clienţi însumează acum peste 6,5 mi­lioane de lei în numai 30 de zile faţă de vânzări de 900.000 lei în ultimele 9 luni, cât a avut Aversa în perioada procedurii de faliment“, spune Michael Topolinski.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO