Companii

Claudiu Aron vrea să aducă turişti japonezi şi chinezi la hotelul Alpin din Poiana Braşov

Claudiu Aron vrea să aducă turişti japonezi şi...

Autor: Mirabela Tiron

29.04.2024, 00:07 1007

Compania Alpin 2003, care administrează complexul hotelier Alpin Resort Hotel, unul dintre cei mai mari jucători din turism din staţiunea Poiana Braşov, a finalizat anul trecut cu afaceri de 66,5 milioane de lei (13,5 mil. euro), în creştere cu 22% faţă de anul anterior,  arată datele de la mfinante.ro.

„Estimăm pentru acest an o creştere cu 10-15% în cifra de afaceri. Acum avem aeroportul din Braşov, iar infrastructura creşte businessul unui oraş cu cel puţin 20%. Discutăm cu agenţii de turism din Japonia, China, America pentru a aduce aici străini dat fiind aeroportul. Se pot organiza curse charter. Vom avea grupuri din Spania şi Italia în acest an“, a spus Claudiu Aron pentru ZF.

Aeroportul din Braşov a fost deschis în iunie anul trecut, în urma unei investiţii de 140 mil. euro, singurul aeroport internaţional construit de la zero în ultimii 50 de ani în România.

Antreprenorul  Claudiu Aron este cunoscut prin complexul  hotelier  Alpin din Poiana Braşov, ce  include hotelul Alpin cu 150 de camere, un apart-hotel cu 114 apar­ta­mente, Casa Alpin cu 25 de camere şi şapte apartamente, toate clasate la patru stele.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO