Companii

Compania de proiectare IPTANA caută un investitor minoritar

Autor: Ioan Dornescu

20.01.2012, 00:00 107

Compania de proiectare şi consultanţă IPTANA este interesată de atragerea unui investitor care să preia maximum 10% din companie printr-o majorare de capital, fondurile urmând să fie utilizate pentru rambursarea unui credit luat pentru construirea sediului, cât şi pentru alte cheltuieli de funcţionare. "Luăm în calcul o majorare de capital pentru atragerea unui investitor, dar într-o limită de maximum 10% din companie", a declarat directorul general Cornel Marţincu.

El a afirmat că operaţiunea a fost aprobată şi este o opţiune deschisă, nefiind deocamdată iniţiate discuţii cu investitori interesaţi în acest sens. Potrivit reprezentantului companiei, cedarea pachetului de până la 10% ar putea fi iniţiată în acest an. Compania îşi propune să atragă astfel suma de 500.000 euro, în special pentru lichidităţi şi cheltuieli de funcţionare, potrivit sursei citate. În 2010, IPTANA s-a mutat din clădirea Ministerului Transporturilor într-un sediu propriu, situat în imediata apropiere, în care a investit 2,5 milioane euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO