„Dacă nu investeşti într-o astfel de situaţie pentru a deveni competitiv, pierzi startul în piaţă postpandemie“.
Dorin Cojocaru, preşedintele Asociaţiei Patronale Române din Industria Laptelui (APRIL), consideră că anul 2020, an în care pandemia de COVID-19 şi-a pus amprenta asupra domeniului medical, în special, dar şi asupra economiei, nu a însemnat o criză şi pentru industria alimentară, ci, dimpotrivă, a fost o oportunitate de dezvoltare pe care unii antreprenori au fructificat-o, iar alţii au ratat-o.
„Dacă nu investeşti într-o astfel de situaţie pentru a deveni competitiv, pierzi startul în piaţă postpandemie. Companiile ar trebui să facă investiţii în creşterea competitivităţii, prin care să-şi crească cota de piaţă şi brandul de ţară, dar şi să pună pe masa consumatorului produse mai ieftine“, a spus Dorin Cojocaru, preşedintele APRIL.