Companii

Orbis are un nou Director General pentru zona Europei de Sud-Est, sediul central fiind la Bucureşti

Emeline Sykora-Wintrebert

Emeline Sykora-Wintrebert

Autor: Roxana Rosu

27.03.2018, 11:49 208

Reţeaua de hoteluri operată de grupul Orbis în Europa de Sud-Est este condusă din luna martie de Emeline Sýkora-Wintrebert, noul director general coordonând operaţiunile din sediul de la Bucureşti.

Ea a ocupat anterior poziţia de director de Dezvoltare pentru Europa de Sud-Est, cu sediul la Bucureşti, responsabila pentru Republica Cehă, Slovacia, România, Bulgaria, Croaţia, Slovenia şi ţările balcanice.

Emeline Sýkora-Wintrebert a preluat noua poziţie de la Frank Reul, care a fost numit şef de dezvoltare al Orbis/ AccorHotels pentru Europa de Est.

Hotelurile sunt operate sub branduri internaţionale de prestigiu ale AccorHotels cum ar fi Pullman, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles.

Reţeaua cuprinde aproape 20 de proprietăţi din Europa de Sud-Est situate în România, Bulgaria, Macedonia, Slovenia, Serbia şi Bosnia şi Herţegovina.

"Obiectivul nostru este sa continuam săîntărim performanţa operaţională a hotelurilor noastre, asigurând o experienţă unicăşi personalizată aspeţilor, cu ajutorul echipe noastre de talente, puternic angajate si motivate, precum şi să dezvoltăm în continuare cooperarea cu partenerii oştri şi proprietarii hotelurilor", a declarat Emeline Sýkora-Wintrebert. 

Cu peste 10 ani de experienţă, ea a lucrat pentru AccorHotels în mai multe ţări. Începându-si cariera în operaţiuni, a fost directorul general al ibis London Stratford. Apoi s-a mutat la Managementul Veniturilor, unde a deţinut diferite funcţii în Marea Britanie, apoi în Cehia.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO