Companii

Pariu împotriva curentului: Octano, cel mai nou jucător din piaţa benzinăriilor, vrea să ajungă la 50 de staţii în 2025 şi are un buget de 45 mil. euro

Pariu împotriva curentului: Octano, cel mai nou jucător...

Autor: Roxana Petrescu

20.06.2023, 00:07 165

În plin proces de electrificare a mobilităţii, un jucător lansat în 2017 pariază împotriva curentului investind într-o reţea clasică de benzinării De ce?

În multe zone, adoptarea mobilităţii electrice va fi un proces de lungă du­rată, iar Octano, brand de ben­zi­nării lansat în 2017, care face parte din grupul Bulrom Gas, spune că orientarea spre localităţile situate la dis­tanţă de marile centre urbane încă îi asigură oportunităţi de creştere.

Reţeaua Octano a ajuns în prezent la 35 de staţii de carburant după investiţii de 30 de milioane de euro. Staţiile sunt operate prin intermediul companiei Octano Down­stream, care anul trecut a avut un business de 233 de milioane de lei, în creştere cu 75%. Mai departe, compania face parte din grupul Bulrom Gas, deţinut de Dan Bal­tacov şi Dan-Claudiu Părău.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO