Companii

Robert Popescu, cel mai puternic executiv din piaţa farma, pleacă din A&D Pharma (farmaciile Sensiblu) după zece ani la conducerea grupului de 1,1 miliarde euro

Robert Popescu

Robert Popescu

Autor: Georgiana Mihalache

18.02.2019, 00:06 1731

♦ Grupul A&D Pharma a fost achiziţionat în 2017/2018 de către fondul de investiţii din Cehia Penta Investment, care are brandul Dr. Max.

Robert Popescu, unul dintre cei mai longevivi şi puternici executivi din piaţa farma, pleacă din grupul A&D Pharma după ce timp de zece ani a dezvoltat cele două businessuri fanion ale grupului – farmaciile Sensiblu şi distribuitorul de medicamente Mediplus.

Sub conducerea executivului de 53 de ani, A&D Pharma a ajuns la afaceri totale de peste 1,1 miliarde de euro, ceea ce îl clasează printre cele mai mari grupuri farmaceutice după cifra de afaceri. Investiţiile coordonate de Robert Popescu au dus Sensiblu la aproa­pe 700 de farmacii la nivel naţio­nal, pe locul al doilea în retailul farma­ceutic, iar Mediplus domină de câţiva ani piaţa de distribuţie de medicamente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO