Companii

Stephane Batoux pleacă din iunie de la conducerea Coca-Cola

Stephane Batoux, managerul francez care conduce de doi ani operaţiunile locale de peste 430 mil. euro ale Coca-Cola HBC. Foto: Victor Ciupuliga

Stephane Batoux, managerul francez care conduce de doi ani operaţiunile locale de peste 430 mil. euro ale Coca-Cola HBC. Foto: Victor Ciupuliga

Autor: Corina Mirea

02.04.2014, 00:08 777
Stephane Batoux, 49 de ani, managerul francez care conduce de doi ani operaţiunile locale de peste 430 mil. euro ale Coca-Cola HBC, va pune punct mandatului în luna iunie a acestui an, „pentru a urma o altă oportunitate profesională în afara companiei“.

„Succesorul lui Stephane vine din cadrul grupului Coca-Cola Hellenic, iar numele său va fi făcut public în timp util“, au spus pentru ZF reprezentanţii Coca-Cola HBC Ro­mânia, care nu au oferit alte detalii privind noul job al lui Batoux.

Francezul a fost numit la conducerea Coca-Cola HBC România în martie 2012, după ce a fost recrutat de la filiala locală a grupului Danone (pe care a condus-o timp de trei ani), preluând astfel frâiele celui mai mare producător de băuturi din România, cu trei fabrici şi 1.600 de angajaţi.

WikiZF: Profilul companiei Coca-Cola

Anul trecut vânzările Coca-Cola pe piaţa locală au scă­zut cu 9%, cel mai abrupt declin de după 2009.

În urmă cu o săptămână, într-o discuţie cu revista Busi­ness Magazin, Stephane Batoux spunea că „visul meu de acum este să rămân aici (în România - n.red.), să mă bucur de viaţă“, dar a precizat că nu-şi doreşte să devină antreprenor.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.04.2014

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO