Companii

Superbet Group aduce încă un executiv în echipa de conducere: Jimmy Maymann, fost CEO al The Huffington Post şi actual preşedinte al AirHelp Inc, devine Vice-Preşedinte al Consiliului de Administraţie

Superbet Group aduce încă un executiv în echipa de...

Autor: Roxana Rosu

27.04.2023, 15:46 188

Grupul de pariuri sportive Superbet, fondat în 2008 de antreprenorul Sacha Dragic, l-a numit pe Jimmy Maymann, fost CEO al The Huffington Post şi actual preşedinte al AirHelp Inc, în calitate de Vice-Preşedinte al Consiliului de Administraţie, un mandat care a început pe 26 aprilie.

„Gândirea progresivă şi viziunea echipei de leadership m-au convins să mă alătur acestui proiect. Superbet are un potenţial extraordinar în materie de creştere şi extindere în pieţe internaţionale, cultivând o relaţie de încredere între Grup, clienţii săi şi partenerii locali, specifici fiecărei pieţe. Sunt încântat să preiau rolul de Vice-Preşedinte şi să îmi ofer experienţa, lucrând alături de Consiliul de Administraţie al Grupului Superbet pentru a îndeplini obiectivul principal al companiei, acela de a deveni lider global al industriei de tehnologie şi entertainment, asigurând, în acelaşi timp, un mediu de joc responsabil.", a declarat Jimmy Maymann, Vice-Preşedinte al Consiliului de Administraţie Superbet Group.

Recent, Hans-Holger Albrecht a fost desemnat preşedinte al Consiliului de Administraţie.

Din rolul său de investitor în startup-uri de tehnologie, Jimmy Maymann a participat la crearea a mai mult de zece companii, fiind, de asemenea, implicat şi într-o serie de vânzări de succes. Cel mai relevant exemplu în acest sens îl reprezintă Goviral, o platformă online de conţinut video co-fondată de Jimmy Maymann, care a fost achiziţionată de către compania americană AOL în anul 2011.  

În prezent, Jimmy este preşedinte al startup-ului UNLive (platformă globală de conţinut cultural), TV2 Danemarca (media) şi AirHelp Inc. (servicii de compensare a biletelor de transport aerian).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO