Companii

Un actionar Green Lake a luat 33 de locuinte in D-na Ghica

02.11.2009, 23:12 128

Compania cipriota Secure Management, care detine si oparticipatie de 30% in cadrul ansamblului rezidential Green Lakedin Bucuresti, a cumparat 33 de apartamente in cadrul ansambluluirezidential Doamna Ghica Plaza, detinut de un fond de investitiisloven, seful bancii UniCredit Tiriac - Dan Pascariu - si oameniide afaceri Adrian Lustig si Cristian Sima.
"Am semnat documentele finale cu Secure Investments II (fondul deinvestitii prin care s-a derulat achizitia - n.r.). Acestia aucumparat, in final, 33 de apartamente cu 1, 2 si 3 camere si auplatit toti banii odata", a declarat Avi Shloush, general manageral proiectului Doamna Ghica Plaza, format din 616 apartamente incurs de finalizare.
Valoarea tranzactiei s-ar putea ridica la circa trei milioane deeuro, tinand cont ca preturile de lista pornesc de la 56.000 deeuro plus TVA pentru o garsoniera, in timp ce preturileapartamentelor cu patru camere sunt de 152.000 de euro plusTVA.
Potrivit reprezentantilor Doamna Ghica, investitorii intentioneazasa inchirieze locuintele pe o perioada de circa trei ani, urmand caacestea sa fie scoase apoi la vanzare. Per total, circa 200 deapartamente din proiectul Doamna Ghica au fost vandute.
Secure Management a mai investit pe piata locala in ansamblulrezidential Green Lake din zona Straulesti a Capitalei, inparteneriat cu compania elena QLD. Cele doua companii au finalizatprima parte a proiectului - 118 apartamente dintr-un total de 579de locuinte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO