Eveniment

50 de tone de îngrăşăminte în valoare de 50.000 de euro, delapidaţi în Constanţa

50 de tone de îngrăşăminte în valoare de 50.000 de...

Autor: Andreea Tobias

24.09.2022, 13:56 61

50 de tone de îngrăşăminte în valoare de 50.000 de euro au găsit poliţiştii de la Transporturi Maritime Constanţa în urma unor percheziţii. Un bărbat a fost reţinut.

Poliţiştii de la Transporturi Maritime Constanţa au făcut vineri 4 percheziţii domiciliare, în judeţul Constanţa, la persoane bănuite că şi-ar fi însuşit, prin mijloace frauduloase, 50 de tone de îngrăşăminte, având o valoare de aproximativ 50.000 de euro.

La percheziţii au fost confiscaţi peste 13.000 de euro, fiind indisponibilizat un cap tractor şi o remiremorcă, susceptibile de a fi fost folosite la săvârşirea infracţiunii, informează Poliţia.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a reţinut un bărbat de 32 de ani, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Acesta e acuzat şi de conducere cu numere false.

Sâmbătă, bărnatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propunere de sesizare a instanţei de judecată, în vederea arestării preventive.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO