Eveniment

67.000 de fani în a doua zi de Neversea. Don Diablo cu steagul României, printre fani

67.000 de fani în a doua zi de Neversea. Don Diablo cu...

Autor: Cosmin Pirv

09.07.2022, 12:34 48

Peste 67.000 de fani din ţară şi străinătate au participat la concertele din a doua zi a festivalului Neversea. Olandezul Don Diablo a ieşit în mijlocul fanilor cu steagul României.

Unul dintre cei mai aşteptaţi DJ din mainstage-ul Neversea a fost Don Diablo. Olandezul, care a reuşit să vândă primul show NFT cu uriaşa sumă de 1,2 milioane de dolari, a fost extrem de emoţionat de revederea cu fanii din România şi din străinătate, cărora le-a mulţumit.

De la piese clasice în versiuni remix până la producţiile incluse în noul său album, „Forever”, fiecare moment din live-ul olandezului a fost trăit cu intensitate maximă. La finalul show-ului, olandezul, care ocupă locul 7 în Top 100 DJ Mag, a prezentat fanilor Neversea viitorul său single, ,,Baby”, a dansat împreună cu ei şi a purtat pe umeri drapelul României.

,,Neversea, mi-a fost atât de dor de tine”, au fost cuvintele cu care Don Diablo şi-a încheiat set-ul pe mainstage-ul Neversea.

Un alt artist de top aşteptat de fani a fost Nicky Romero. Olandezul aflat în topul celor mai buni 30 de DJ ai lumii a spus că publicul din România este unul special, cu o energie frumoasă, care apreciază fiecare moment din festival. Nicky Romero a oferit, la rândul său, un set memorabil în care a inclus piesele din noul său EP, „Perception”, iar single-ul „Fire” lansat pe 1 iulie, a fost excelent primit de fanii Neversea.

Headliner în cea de-a doua zi a festivalului Neversea, Smiley a făcut un show de nota 10, spun organizatorii. Invitatul lui Smiley a fost Juno, iar cei doi artişti au făcut un duet spectaculos pe piesa ,,Pierdut Buletin”. Concertul lui Smiley a fost acompaniat şi de un show aviatic oferit de 5 avioane de acrobaţie de la Aeroclubul României, care au lăsat scris pe cer mesajul „Welcome dreamers”.

Venit pentru prima dată la un festival în România, ZHU şi-a hipnotizat publicul cu sound-ul deep şi vocea sa magică, iar Parov Stelar, alături de band-ul său, a oferit un mix perfect de jazz, pop, muzică electronică şi swing.

,,Sunt îndrăgostit de România, de publicul de aici, avem o relaţie frumoasă de câţiva ani şi e o bucurie să ne revedem”, a spus artistul de origine austriacă la finalul spectacolului. B Jones, Quintino, DJ Dark & Mentol au făcut parte din line-up-ul mainstage-ului Neversea în cea de-a doua zi de festival.

Pe scena The Ark, Deliric a cântat alături de fani cea mai nouă piesă, „Lasă”, lansată vineri, iar Killa Fonic a ales să renunţe la orteză, după ce a suferit o fractură la picior. Artistul român a dansat desculţ cu fanii de la The Ark. Show-ul lui Grasu XXL a fost un alt motiv de entuziasm pentru fani. Malaa, Netsky, El Nino, Mario Glass & Bvcovia şi Rava au completat line-up-ul scenei The Ark în a doua zi a festivalului Neversea.

Cei mai apreciaţi DJ din cultura underground din România, Raresh, Priku şi Arapu au fost invitaţii scenei Temple, iar scena Daydreaming a fost locul preferat al celor care au vrut să vadă răsăritul alături de DJ-ii preferaţi: Christian Loffler, Armen Miran, Hernan Cattaneo şi DJEFF. Pe scena Oasis, în cea de-a doua zi a festivalului Neversea, au ajuns: Sasha Lopez, Kasia, Le Twins, Moonsound, Sllash & Doppe şi Andre Rizo.

Sâmbătă, Arias va deschide mainstage-ul festivalului, urmată de Manuel Riva, Carla’s Dreams, Black Eyed Peas, Alan Walker, W&W, Brennan Heart, iar răsăritul va fi prins la mainstage cu Steve Aoki şi celebrul moment „Cake Me!”.

Scenele secundare vor găzdui artişti de top din cultura underground precum: Sit, Cezar B2B Prâslea, Amelie Lens, Milo Spikers, Daydreamers (Dub FX, Marwan, Woodnote), Pascal Junior, Vali Bărbulescu, Şatra B.E.N.Z, Azteca, Connect-R & Johny Romano, Nane şi Borgore.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO