Eveniment

A apărut noua ediţie a Anuarului ZF Energie. Ce puteţi găsi în proiectul media care analizează un business de 30 de miliarde de euro?

A apărut noua ediţie a Anuarului ZF Energie. Ce puteţi...

Autor: Roxana Petrescu

15.04.2022, 00:07 265

Utilizarea la maximum a resurselor energetice alături de transformarea eficienţei energetice în prioritate zero aplicată consumului de resurse reprezintă cele mai la îndemână soluţii pe termen scurt pe care economiile blocului european le au la îndemână în lupta cu deficitul de energie. Mai departe, gazul din Marea Neagră poate deveni un proiect de stabilitate europeană, iar potenţialul din zona de energie verde românească este cu cel puţin o treime mai mare faţă de estimările oficiale.

La cele de mai sus se mai adaugă finanţări de circa 15 miliarde de euro pe care România le poate accesa pentru a-şi reforma sectorul energetic, un business de 30 de miliarde de euro. Acesta este contextul de piaţă în care a apărut o nouă ediţie a anuarului ZF Energie, unul dintre cele mai complete iniţiative editoriale locale, dedicată în totalitate sectorului energetic.

Clasamente, statistici locale şi europene la zi, interviuri cu liderii industriei, toate se găsesc în anuarul ZF Energie. La acestea se adaugă şi Harta Energiei din România, un proiect grafic în premieră care permite vizualizarea activelor energetice strategice dintr-o singură privire.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO