Eveniment

Al doilea om în NATO dă asigurări: România e mai sigură ca oricând în istorie ca membră NATO

Al doilea om în NATO dă asigurări: România e mai...

Autor: Cosmin Pirv

25.10.2023, 13:17 67

România este mai sigură ca oricând în istorie, ca membră a Alianţei, spune Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, într-un mesaj adresat de Ziua Armatei Române.

„Astăzi, pe 25 octombrie, de Ziua Armatei României, salut cu recunoştinţă, cu respect şi mândrie pe toţi cei care slujesc sub Drapelul tricolor, apărând ţara şi Naţiunea română. Semnificaţia acestei zile pentru întreaga Naţiune o regăsim în patriotismul şi jertfa ostaşilor români de astăzi şi de ieri”, susţine oficialul NATO.

El susţine că celebrează Ziua Armatei României alături de aliaţi şi parteneri la sediul NATO din Bruxelles.

„În pofida războiului la graniţele noastre, de multiplele crize care zguduie întreaga lume, românii şi româncele, întreg teritoriul Statului român sunt astăzi mai sigure ca oricând în istoria Naţiunii noastre, ca membri ai Alianţei Nord-Atlantice. Tuturor militarilor şi civililor care slujesc Armata Română, bărbaţi şi femei în uniformă, rezervişti, veterani, doresc să vă urez, cu preţuire, multă sănătate şi putere de muncă”, a transmis Mircea Geoană.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO