Eveniment

Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Otopeni după ce unui bărbat i s-a făcut rău

Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Otopeni după ce...

Autor: Laura Buciu

17.09.2022, 10:31 652

Un avion care efectua un zbor pe ruta Katowice (Polonia) – Antalya (Turcia) a aterizat de urgenţă, sâmbătă dimineaţa, pe Aeroportul Otopeni, după ce unui pasager în vârstă de 66 de ani i s-a făcut rău în aeronavă.

Serviciul de Asistenţă Medicală al Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti a intervenit, sâmbătă, şi a cu succes şi să salveze viaţa unui pasager în vârstă de 66 de ani, care călătorea pe ruta Katowice (Polonia) – Antalya (Turcia), cu avionul.

Pasagerul se afla la bordul aeronavei companiei aeriene Corendon Airlines, care a aterizat de urgenţă pe aeroportul din Bucureşti la ora 07:45.

Echipa Serviciului de Asistenţă Medicală a aeroportului a reuşit să stabilizeze pasagerul cu afecţiuni cardiace, după aproximativ 30 minute de la aterizare.

Pasagerul a fost transportat în stare stabilă la Spitalul Elias din Bucureşti.

Aeronava companiei aeriene Corendon Airlines a decolat de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă la ora 09.00, continuându-şi cursa către Antalya.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO