Eveniment

Care sunt cele mai ieftine vacante de 1 Mai

Care sunt cele mai ieftine vacante de 1 Mai
16.04.2009, 19:23 49

Cele mai ieftine pachete pe care le vand agentiile de turism pentru minivacanta de 1 Mai in destinatiile traditionale Grecia, Bulgaria sau Turcia au preturi de la 215 euro pentru un sejur de cinci nopti, cu transport cu avionul si cazare la hotel de doua stele.

„Pachetele pentru Creta si Rhodos au preturi incepand cu 219 euro, respectiv 215 euro, pentru perioada 28 aprilie - 3 mai, cu transport aerian asigurat si cazare in hotel de doua stele", a spus Mircea Vladu, proprietarul agentiei de turism Prestige Tours, care opereaza in perioada minivacantei cate un charter de 186 de locuri pe aceste destinatii.
Pentru destinatia Turcia (Antalya) oferta cuprinde sejururi de cinci nopti, la hoteluri de patru stele, cu transport asigurat, care costa cel putin 299 de euro. „Jumatate din pachetele pentru Turcia si Grecia au fost rezervate deja pentru vacanta de 1 Mai", a mai spus el.
O alta alternativa pentru petrecerea vacantei de 1 Mai, propusa de agentiile de turism, o reprezinta excursiile de cinci zile in orase europene. „In perioada 30 aprilie - 4 mai avem o excursie la Praga, al carei pret incepe de la 380 de euro plus 290 de lei, sau excursii in Amsterdam", a declarat un reprezentat al agentiei de turism Paralela45.
Mai mult, operatorii locali au realizat pachete de vacanta cu transport individual. „Distantele sunt mici spre tari precum Bulgaria, Grecia, iar romanii aleg sa mearga cu masina personala", a spus Tatiana Bulubica, marketing manager al agentiei de turism Perfect Tour. Pretul unei vacante la un hotel de cinci stele in Bulgaria incepe de la 26 de euro pe noapte de persoana. Pentru Turcia, in Istanbul, operatorii locali propun vacante cu preturi de la 86 de euro de persoana pe un pachet de doua nopti (cu tur de oras), dar cu transport individual.
Ofertele de vacante vizeaza si destinatiile interne. In perioada din apropierea zilei de 1 Mai, romanii pot opta pentru un pachet de trei nopti in Delta Dunarii, al carui pret incepe de la 163 de euro de persoana pe camera dubla, fara transport asigurat. Pentru litoralul romanesc, o vacanta in Mamaia se vinde cu cel putin 54 de euro, trei nopti de cazare in camera dubla.
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO