Eveniment

Eurostat: Numărul companiilor din România care au intrat în faliment a crescut cu 7,8% în ultimul trimestru din 2020 faţă de aceeaşi perioadă din 2019

Eurostat: Numărul companiilor din România care au...

Autor: Ramona Cornea

09.05.2021, 11:02 388

♦ România a avut a doua cea mai mare creştere a numărului companiilor care au declarat falimentul în T4 din 2020 din rândul ţărilor membre ale UE ♦ Singurele trei ţări care au înregistrat creşteri ale acestui indicator au fost Spania, România şi Portugalia.

Numărul companiilor din România care au intrat în faliment a crescut cu 7,8% în ultimul trimestru din 2020 faţă de aceeaşi perioadă din 2019, conform statisticilor Eurostat, oficiul european de statistică.

De altfel, România a avut a doua cea mai mare creştere a numărului companiilor care au declarat falimentul în T4 din 2020 din rândul ţărilor membre ale UE. Singurele trei ţări care au înregistrat creşteri ale acestui indicator au fost Spania, România şi Portugalia, conform sursei citate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO