Eveniment

Finalul schimbărilor la Twitter nu se vede încă: Elon Musk anunţă că vrea să schimbe logoul Twitter. „În curând ne vom lua adio de la brandul Twitter şi, treptat, de la toate păsările”

Finalul schimbărilor la Twitter nu se vede încă: Elon...

Autor: Cosmin Pirv

29.07.2023, 16:02 243

Elon Musk a anunţat că vrea să schimbe logo-ul Twitter: „În curând ne vom lua adio de la brandul Twitter şi, treptat, de la toate păsările”.

Potrivit Reuters, Elon Musk a făcut anunţul pe Twitter, dar nu a dat alte detalii. Compania nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii.

În timpul mandatului lui Musk de la cumpărarea Twitter în octombrie, compania şi-a schimbat denumirea comercială în X Corp, reflectând viziunea miliardarului de a crea o „super-aplicaţie”.

Site-ul Twitter spune că logo-ul său, care reprezintă o pasăre albastră, este „cel mai recunoscut activ al nostru”, adăugând: „De aceea îl protejăm atât de mult”.

Pasărea a fost înlocuită temporar în aprilie cu câinele Shiba Inu din Dogecoin, ceea ce a dus la creşterea valorii de piaţă a monedie cu 4 miliarde de dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO