Eveniment

Noua „Transalpina” din ţara noastră. Un nou drum superb din România a fost reabilitat complet după mai mult de 40 de ani în care a fost un dezastru

Noua „Transalpina”  din ţara noastră. Un nou drum...
16.12.2022, 22:44 3084

Drumul judeţean Dieci-Dezna, un tronson în lungime de 11,3 kilometri, pe care nu s-a mai intervenit substanţial de peste 40 de ani va putea deveni un drum asemănător Transalpinei, după o investiţie de peste 4 milioane de euro, spune preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca.

Drumul judeţean Dieci-Dezna este un tronson în lungime de 11,3 kilometri, pe care nu s-a mai intervenit substanţial de peste 40 de ani.

Anul trecut, Consiliul Judeţean Arad a început modernizarea drumului, printr-un proiect în valoare de peste 4 milioane de euro, finanţarea fiind asigurată din fondurile proprii ale Consiliului Judeţean.

Cu acest drum, se vrea legarea staţiunii Moneasa de DN7 Arad-Deva, printr-o scurtătură prin care pune în valoare zona montană a judeţului Arad. Este un proiect important care vine în completarea drumului judeţean Juliţa-Mădrigeşti, de 29 km.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO