Eveniment

Povestea incredibilă a hoţilor care au furat “geamantanul cu 1 milion de euro” de la Ploieşti

Povestea incredibilă a hoţilor care au furat “geamantanul cu 1 milion de euro” de la Ploieşti. Şi-au cumpărat o limuzină şi au încercat să fugă din ţară

Autor: Dan CARBUNARU

25.01.2011, 13:55 74

Patru suspecţi au fost capturaţi la graniţă, în jaful de unmillion de euro de la Ploieşti. Poliţiştii de frontieră de laNădlac i-au depistat pe suspecţi în timp ce aceştia încercau săiasă din ţară, într-un autocar. Cei patru au fost predaţianchetatorilor prahoveni.

Potrivit poliţiştilor de frontieră, suspecţii au fost prinşi, înnoaptea de duminică spre luni, într-un autocar care se îndreptaspre Spania.

Unul dintre cei patru, Viorel G., în vârstă de 39 de ani, eradeja în atenţia poliţiei din Prahova. Asupra acestuia şi a celortrei complici a fost găsită suma de 10.000 de euro. Viorel G. asusţinut că banii sunt o parte dintr-o sumă găsită într-o groapădin apropierea unei balastiere. El a mai spus a împărţit baniialtor două persoane, pentru a nu risca să depăşească plafonul sumeicu care putea ieşi legal din ţară.

Citiţi povestea incredibilă afurtului geamantanului cu 1 milion de euro pewww.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO