Eveniment

Primăria face apel la decizia Tribunalului Bucureşti în dosarul Constanda. Sentinţa nu este executorie

Autor: Mediafax

06.07.2011, 16:46 211

Primăria Bucureşti va face apel împotriva sentinţei TribunaluluiBucureşti prin care Costică Constanda are dreptul la despăgubiri deaproximativ 165 de milioane de euro şi precizează că suma nu poatefi cerută şi executată silit, deoarece apelul suspendă executarea,informează Mediafax.

"La data de 05.07.2011, acţiunea reclamanţilor Maria şi CosticăConstanda a fost admisă de către Tribunalul Bucureşti, secţia a V-aCivilă. Împotriva acestei sentinţe, Primăria Muncipiului Bucureştiva exercita calea de atac a apelului", informează municipalitateaîntr-un comunicat.

Primăria Capitalei precizează că în prezent sentinţa nu esteexecutorie, astfel că suma nu poate fi cerută şi executată silit,calea de atac a apelului suspendând executarea.

"Avand în vedere caracterul devolutiv al căii de atac aapelului, considerăm că instanţele judecătoreşti, reanalizândmijloacele de probă solicitate de părţi, ar putea schimba în tothotărârea atacată în sensul respingerii acţiunii reclamanţilorMaria şi Costică Constanda", potrivit sursei citate. Citiţi maimulte pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO