Eveniment

Războiul din Ucraina. Zelenski: bătălia pentru Donbas este „una dintre cele mai brutale bătălii din şi pentru Europa“

Războiul din Ucraina. Zelenski: bătălia pentru Donbas...

Autor: Răzvan Botea

15.06.2022, 00:07 679

Bătălia pentru Donbas este „una dintre cele mai brutale bătălii din şi pentru Europa“, a declarat preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski, potrivit Mediafax. Bătălia pentru regiunea Donbas din estul Ucrainei „va rămâne cu siguranţă în istoria militară ca una dintre cele mai brutale bătălii din Europa şi pentru Europa“, a spus preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski.

► Instruirea trupelor ucrainene pe obuziere germane va fi finalizată în curând, deschizând calea pentru utilizarea armelor în războiul din Ucraina, a declarat marţi ministrul german al apărării, Christine Lambrecht, citată de Mediafax.

►  Unul dintre istoricii Universităţii Yale, Timothy Snyder, a declarat că preşedintele rus Vladimir Putin intenţionează să înfometeze unele ţări ale lumii aflate în curs de dezvoltare, ca parte a eforturilor sale de a câştiga războiul din Ucraina, scrie Business Insider.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO