Eveniment

Rezultatul miraculos în Elveţia: după un meci în care a fost dominată categoric, România a reuşit sa scoată un egal neaşteptat în faţa Elveţiei 2-2

Rezultatul miraculos în Elveţia: după un meci în care...
19.06.2023, 23:56 186

Naţionala de fotbal a României a reuşit un rezultat miraculos de 2-2 în meciul cu Elveţia, egalând le ultima suta de metri dupa un meci în care a fost dominată total. 

Elveţia a deschis scorul în minutul 28 si apoi a marcat din nou în minutul 47, rezultat care a rămas neschimbat pe tabelă până în minutul 89, când România a reuşit să marcheze. Trei minute mai tarziu, Valentin Mihăilă a reuşit dubla si a marcat din nou, egalând pentru România. 

 Cu 17 şuturi la poartă şi posesie a balonului de 73%, Naţionala Elveţiei a dominat Nationala României pe tot parcursul meciului. 

 

Update: Cu două goluri marcate de Amdouni în prima repriză, în minutele 28 şi 41, Elveţia era victorioasă în minutul 90+2 al meciului din preliminariile Euro 2024, luni seara, pe Swissporarena, din Lucerna.

Mihăilă a redus din diferenţă, în minutul 89, din pasa lui Moruţan, după o pasă în careu a lui Moruţan.

Peste doar 3 minute, acelaşi Mihăilă a marcat golul egalizator, la capătul unui contraatac rapid, servit tot de Moruţan.

Elveţia a primit un penalty, în minutul 81, însă acesta a fost anulat de analiza arbitrilor VAR, intervenţia din careu a lui Manea la Steffen fiind considerată regulamentară.

După egalare, elveţienii au nimerit bara transversală, prin Bislimi, în minutul 90+7. La faza următoare, Puşcaş a scăpat din nou pe contraatac, a pasat pentru Moruţan, care a fost faultat din postură de ultim apărător, Steffen primind doar cartonaş galben.

România ocupă locul 2 în clasament, cu 8 puncte, prima poziţie fiind ocupată de Elveţia, cu 10 puncte.

România a trimis în total 3 şuturi, toate pe poartă, două din acestea fiind fructificate.

Elveţia a avut 16 ocazii de poartă, portarul romând Horaţiu Moldovan având cel puţin 4 intervenţii salvatoare

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO