Eveniment

Şapte străini care au trecut ilegal frontiera, descoperiţi de poliţiştii din cadrul Gărzii de Coastă

Şapte străini care au trecut ilegal frontiera,...

Autor: Cosmin Pirv

30.12.2023, 11:21 25

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, în zona localitaţii Bugeac, şapte cetăţeni străini care au trecut ilegal frontiera în România din Republica Bulgaria.

Vineri după-amiaza, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ostrov au depistat cele şapte persoane care nu îşi justificau prezenţa în zonă şi nu vorbeau limba română. Acestea au precizat că sunt cetăţeni sirieni şi un palestinian şi nu posedă documente de identitate.

Persoanele au fost duse la sediul poliţiei, iar în urma cercetărilor a rezultat faptul că au trecut fraudulos frontiera de stat a României dinspre Bulgaria.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat şi pentru identificarea şi implicarea fiecărei persoane în săvârşirea infracţiunii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO